Kermis t-shirt verkiezing

Kermis fotoHet begint al behoorlijk te leven in de Polder want nog een kleine twee weekjes en dan is het weer vier dagen groot feest op de Polderse Kermis!

Steeds meer wordt er bekend over het leukste weekend van het jaar in Anna Paulowna. Zo is het al jaren een traditie dat op de niet officiële kermisdag, de vrijdag, de kermis t-shirt verkiezing de aftrap is van het weekend.

We hebben inmiddels begrepen dat de bestellingen met gevatte teksten al binnen komen bij de shirt-drukkers in de regio. Er is al veel gelachen om de teksten bij o.a. HGS en Interprint. Met jullie tekst of bijzondere bedrukking valt weer heel wat consumptiemunten te winnen wat natuurlijk een prachtige start kan zijn van jou kermis. De eerste teksten zijn ook al via de site binnen gekomen.

Wil je kans maken op die zak met munten? Dit gaat heel makkelijk door je tekst in ieder geval door te geven via deze site. Doe dat via de kermis-shirt pagina: http://www.poldersekermis.nl/kermis-shirts/

Nu komen er, naast gevatte teksten, ook steeds meer plaatjes en prints op de outfits. Denk je dat het belangrijk is om die ook door te geven zodat de jury die op tijd ziet. Mail dan een afbeelding van jullie outfit naar info@poldersekermis.nl dan weet je zeker dat de jury niks over het hoofd gaat zien.