Met de kermis ga je nat

Ja, dat zei me vriend(in) ook van(n)acht(er)! Pfffff begint het nu al…

Nou, om eerlijk te zijn begint de Polderse Kermis behoorlijk te leven en wordt er steeds meer bekend. En hoe je het ook wendt of keert, Of wilt lezen, deze kermis ga je behoorlijk nat!

Is het niet van de drank dan is het wel op maandagmiddag want een club enthousiaste Polderse feestgangers heeft iets leuks bedacht bij gebrek aan een kermisspel dit jaar.

Kermismaandag 27 juli zal er om 14:00 uur als de dj’s het startsein geven, Het PK2015 Waterballonnen gevecht plaatsvinden.

Waar: Locatie: De Stationsweg voor de feesttent, In de richting van de kerk en in de richting van het station zal er gegooid worden.

Ze pakken het professioneel aan en als je alle aanmeldingen mag geloven gaat het al vroeg in de middag gezellig en druk worden op het buurtje bij cees. Kijk maar op de officiële website op bij het Facebook evenement hieronder en dan weet je ook hoe het in zijn werk gaat en wat je mee moet nemen.

Officiële website: Klik hier voor alle info PK2015 Waterballonnen gevecht!

Aanwezig: Facebook evenement

 

Wij denken zomaar dat Rain Down On Me van Kane, of Killing In The Name of van Rage Against the Machine wel eens het startsein kan zijn. Rond 14:00 uur start namelijk het voorcafé Reünie uur in de Feesttent met de betere muziek uit de beruchte Aap/Ark tijd!

De groeten van:

Kees Tob.

PK 2015 waterballonnen gevecht