Aanmelden

Via het formulier hieronder kan jij en je groep/team aanmelden voor diverse onderdelen tijdens de Polderse Kermis. Voor de Kermisshirts verkiezing op vrijdag 21 juli of de jubileum-tandemrace op maandag 24 juli en Pitspoes/kater gezocht.

Kermisshirt verkiezing – WIN Kermismunten.

De eerste opgaves komen al binnen! Hebben jullie de outfits met leuke, flauwe, rare, lompe, hilarische teksten al besteld bij Rowa, Interprint of HGS? Geef jullie opzet door via het formulier. Als het goed is krijgen jullie via de drukkers een afbeelding te zien hoe de shirts etc. eruit gaan zien. Stuur deze ook naar ons door om het geheel goed te kunnen beoordelen! Deze kan je sturen naar info@poldersekermis.nl

Tandemrace – jubileumrace!

De tandems zijn niet meer weg te denken en op maandag 24 juli gaan ze weer rijden voor de vijfde keer. Geef je team vanaf nu op en rij gezellig mee door de spoorbuurt. Mee rijden is op eigen verantwoording en eigen risico. Er zijn diverse prijzen te winnen. Meld de naam van je team en teamleden bij de opgave.

Pitspoes/kater gezocht?

Geef het startschot, vlag de winnaars af, drink drankjes, lach lief…klik hier en lees waarom je je moet aanmelden. Doe dit ook via dit formulier.

PK, 2022, logo

Meld je aan

    Goeie vrienden