Laatste nieuws: QR-code & verkiezing…

Laatste nieuws: QR-code & verkiezing…

Zo, Polderse Kermis fans! Het is natuurlijk helemaal k*k dat het komend weekend weer niet door kan gaan zoals we gehoopt hadden. Iedereen was er klaar voor en de plannen waren gemaakt. Dat die plannen nu niet verder komen dan een kleinschalig feestje binnen de mogelijkheden in de eigen achtertuin is dan maar zo. We begrijpen dat iedereen hier zo zijn eigen PK invulling in gaat geven. Dat is natuurlijk erg leuk om zo toch nog wat van de Polderse Kermis te maken met je familie, vrienden, buren etc. etc. Ga zeker even langs de attracties bij Molensluis want die gasten hebben het ook zeker nodig in deze tijden en het is vooral leuk en gezellig.

Wat ons betreft kunnen wij voor jullie bar weinig betekenen dit jaar. Wel trappen we vrijdag nog even samen online het kermisweekend af. Vanaf 20:00 uur gaan we ergens in een tuin live de kermisshirt-verkiezing doen. Misschien wel in jouw tuin?! Want als je de QR-code (het Blue Pk certificaat) op je shirt mee heb laten drukken is de kans aanwezig dat je de feestploeg met een klein uurtje feest wint, en wie weet ben je op dat moment ook nog wel de winnaar van de kermisshirt-verkiezing. Misschien wel dubbel feest dan!

Zorg dat je vrijdag vanaf 16:00 uur meteen de code scant en wie weet zien we je die avond! Trouwens, scan die code geregeld dit weekend want er hangen leuke diverse acties, prijzen etc. aan vast. Stille hints hierin zijn; lekker, bier, zweten, bbq, feest, hijsen, Bacardi razz, muziek, voeten, Papi, drukken, lekker plakken, en meer… laat je verrassen!!

Zo, wij duiken net als jullie ook lekker de tuin in met een biertje, bbq en veel gezelligheid. Het weer ziet er goed uit dus vier gezellige dagen moet zeker gaan lukken. Iedereen veel plezier, daarna geen actieve herinnering er meer aan hebben, en snel op naar PK2022.

I❤PK

Team Poldersekermis.nl

Goeie vrienden