PK-Logo 2021 bekend gemaakt

PK-Logo 2021 bekend gemaakt

Wat een avondje was het afgelopen vrijdag tijdens de bekendmaking van het Polderse Kermis logo. Dat het een nat avondje gingen worden wisten we wel maar zo nat😅Zo zit je te pilsen in de zon en te wachten op een heerlijk gerecht van Cote de Boes – we hadden hem uitgenodigd omdat we PKoningsdag nog goed zouden afsluiten met een bbq – vervolgens ben je met z’n allen een extra tent aan het opbouwen omdat de lucht gifgroen werd en enkele minuten later hingen we in de tent om deze op te grond te houden wegens de windhozen en de vele bijbehorende regen😨Gelukkig duurde het ook weer niet zo lang en na wat waterpret konden we iets vertraagd starten met het live bekendmaken van het pk-logo 2021.

Wij vinden het logo van dit jaar weer top…jullie? Denk erbij wat je ervan wilt maken. Belangrijk en gekoppeld aan het logo is onze eigen QR-code dit jaar…het ‘Blue PK certificaat’. Een ludieke tegenhanger van het ‘Digital green certificate’ en ‘CoronaCheck-app’ wat momenteel aan het hele testen en vaccinatie verhaal hangt😖Zorg dat je deze ook op je arm laat drukken bij de shirt-drukkers en ontdek extra acties, leuke momenten en bijzondere gebeurtenissen tijdens de vier dagen van de Polderse Kermis. De afbeelding hieronder is een voorbeeld en niet te gebruiken want je krijgt een unieke die je alleen kunt scannen tijdens de kermis. Of je hiermee ook toegang krijgt bij de feestlocaties weten we nog niet maar ongetwijfeld zal er wel wat anders voorbij komen😎

Zo… genoeg getikt en met deze bekendmaking is het tevens de start op weg naar een mooie Polderse Kermis 2021. De komende weken volgt er natuurlijk nog meer nieuws en check geregeld onze nieuwe website www.poldersekermis.nl Wij gaan sowieso voor vier dagen feest!!!

Groetjes,
De PK-feestploeg😘

Goeie vrienden