Update:

🎡UPDATE: Wij zijn de jongens uit de Polder en laten de moed niet zakken…uiteraard staan we hier volledig achter. Daarom zijn we afgelopen weekend in een voortraject beland om te kijken naar mogelijkheden wat binnen de nu lopende maatregelen in de buitenlucht zou kunnen. Door ons laatste bericht op facebook is daar wat verwarring in ontstaan terwijl dat een landelijk statement/actie is van organisaties die achter het kort geding staan van ID&T van a.s. vrijdag. Helaas zijn die twee verhalen door elkaar heen gaan lopen die we dinsdag hebben uitgelegd bij de gemeente. We wisten toen nog niet dat de horeca al een besluit had genomen om niks te gaan organiseren. Ons plan had ook te weinig draagkracht op dat moment. Lang verhaal kort…veel verwarring in een zoektocht om met onze club van poldersekermis.nl toch nog wat te kunnen bewerkstelligen voor alle partijen in deze tijd.

🤷🏼‍♂️Hoe staat het er nu dan voor? Nou, we hebben gelukkig nog wel wat goed nieuws want de kermis met de attracties gaat gewoon door dus er is wel kermis! Het feest bij de horeca – waar wij trouwens geen onderdeel van zijn maar wel vaak een adviserende rol hebben – is van de baan. Wij van poldersekermis.nl kijken wel met veel interesse uit naar het kortgeding van vrijdag en wie weet komt er nog een positief besluit uit.👕Er zijn wel al heel veel kermisshirts besteld en we begrijpen dat de groepen onderling thuis binnen de mogelijkheden wel een feestje gaan bouwen want wat wij ook altijd zeggen…de Polderse Kermis gaat ten alle tijden door. De kermisshirt-verkiezing gaan we gewoon doen maar daar komen we dus nog op terug. Geef via de site dus gewoon je opzet door. 🚴🚴 De tandemrace vervalt wel. De personen die zich opgegeven hebben kunnen een mail verwachten.

Tot slot; we doen het met ons team van poldersekermis.nl vanuit een goed en heel groot hart voor de Polder!Veel liefs en tot snel❤Team poldersekermis.nl

Goeie vrienden